Laat je inspireren

Waarom een verouderde website jouw B&B schade toebrengt!

In de huidige digitale tijdperk is een goede website essentieel voor elk bedrijf, vooral voor Bed and Breakfast. Een website is vaak de eerste kennismaking die potentiële gasten hebben met jouw Bed and Breakfast en kan een grote impact hebben op de beslissing om te boeken. Een website is niet alleen een platform om informatie te verstrekken, maar het is ook een krachtig marketingmiddel om jouw Bed and Breakfast te promoten en meer gasten aan te trekken. Een goede website is daarom van onschatbare waarde voor de groei en het succes van jouw accommodatie.

Het doel van dit artikel is om te benadrukken waarom het hebben van een verouderde website schadelijk kan zijn en wat je kan doen om dit te voorkomen. We bespreken de verschillende manieren waarop een verouderde website jouw Bed and Breakfast kan belemmeren, waaronder slechte gebruikerservaringen, niet mobielvriendelijk designs, veiligheidsrisico's en trage laadtijden. We bieden ook aanbevelingen en oplossingen om deze problemen aan te pakken en jouw website te upgraden naar een modern en effectief platform dat jouw Bed and Breakfast naar nieuwe hoogtes brengt.

Als je jouw Bed and Breakfast wilt laten groeien en meer gasten wilt aantrekken, is het upgraden van jouw website een cruciale stap. Het hebben van een goede website is de eerste stap om potentiële gasten te trekken en te overtuigen om bij jou te boeken. Of je nu net begint met jouw Bed and Breakfast of al jarenlang in de branche zit, het is nooit te laat om te investeren in een goede website en zo de groei van jouw Bed and Breakfast te stimuleren. In dit artikel helpen we jou bij het begrijpen van de belangrijkste aspecten van een goede website en hoe je deze kunt implementeren.

1. Slechte gebruikerservaring

Een website is het visitekaartje van jouw Bed and Breakfast en kan een cruciale rol spelen in het aantrekken van nieuwe gasten. Het hebben van een verouderde website kan echter een negatieve invloed hebben op de gebruikerservaring en het aantal boekingen. In dit artikel bespreken we waarom een slechte gebruikerservaring schadelijk kan zijn en hoe je dit kunt voorkomen.

Slechte gebruikerservaring kan gevolgen hebben voor de reputatie van je b&b.

A. Hoe dit de gebruikerservaring kan beïnvloeden

Een verouderde website kan een aantal problemen veroorzaken die de gebruikerservaring beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan trage laadtijden, onaantrekkelijk ontwerp en een moeilijke navigatie. Uit onderzoek blijkt dat 38% van de bezoekers de website verlaat als het ontwerp onaantrekkelijk is. Dit betekent dat het hebben van een aantrekkelijk ontwerp essentieel is om bezoekers op jouw website te houden en hen te overtuigen om te boeken.

B. Hoe dit van invloed kan zijn op het boeken van een kamer

Een slechte gebruikerservaring kan potentiële gasten ontmoedigen om bij een kamer te reserveren. Als een website moeilijk te navigeren is, kunnen bezoekers gefrustreerd raken en elders hun boeking maken. Een ander voorbeeld is een website met een onoverzichtelijke lay-out, die ervoor kan zorgen dat bezoekers zich verloren voelen en de website verlaten. Het is daarom essentieel om te zorgen voor een goede gebruikerservaring om het aantal boekingen te maximaliseren.

C. Gevolgen op de reputatie van jouw accommodatie

Een slechte gastenervaring kan niet alleen leiden tot minder boekingen, maar ook de reputatie van jouw accommodatie beschadigen. Klachten op beoordelingssites kunnen potentiële gasten ontmoedigen om te boeken. Het is daarom van cruciaal belang om te zorgen voor een goede gastenervaring om klachten te minimaliseren en een goede reputatie op te bouwen.

Als eigenaar van een accommodatie is het belangrijk om te beseffen hoe belangrijk een goede gastenervaring is voor het succes van jouw accommodatie. Investeer daarom in een professioneel ontworpen en gemakkelijk te gebruiken website om potentiële gasten aan te trekken en jouw accommodatie op de kaart te zetten.

2. Niet mobielvriendelijke!

Het hebben van een mobielvriendelijke website is essentieel in het digitale tijdperk waarin we leven. Meer dan de helft van de websitebezoeken vindt tegenwoordig plaats op mobiele apparaten, waardoor het hebben van een website die niet responsief is voor deze apparaten een nadelig effect kan hebben op de gebruikerservaring en het aantal boekingen. In dit artikel bespreken we waarom het belangrijk is om een mobielvriendelijke website te hebben en wat de gevolgen zijn van een mobielvriendelijke website.

A. Het belang van een mobielvriendelijke website

Een mobielvriendelijke website is cruciaal omdat steeds meer mensen mobiele apparaten gebruiken om informatie te zoeken en te boeken. Als jouw website niet schaalbaar is voor verschillende apparaten, kan dit ertoe leiden dat bezoekers de website verlaten en elders hun boeking maken. Het hebben van een mobielvriendelijke website is daarom essentieel om potentiële gasten te bereiken en te overtuigen om bij jouw accommodatie te reserveren.

B. Voorbeelden van verouderde websites

Verouderde websites die niet responsief zijn voor mobiele apparaten hebben hogere bouncepercentages, wat betekent dat bezoekers minder tijd doorbrengen op de website en minder geneigd zijn om te boeken. Een website die niet schaalbaar is voor verschillende apparaten kan er bijvoorbeeld op mobiele apparaten onaantrekkelijk uitzien of moeilijk te navigeren zijn, wat bezoekers kan ontmoedigen om te boeken.

C. Gevolgen op de zoekresultaten en de gebruikerservaring

Een niet mobielvriendelijke website kan ook gevolgen hebben voor de zoekresultaten en de gebruikerservaring. Google hecht veel waarde aan mobielvriendelijke websites en kan de zoekresultaten beïnvloeden. Als jouw website niet mobielvriendelijk is, kan dit leiden tot een lagere positie in de zoekresultaten, waardoor potentiële gasten jouw Bed and Breakfast missen. Daarnaast kan een niet mobielvriendelijke website ook een negatieve invloed hebben op de gebruikerservaring en potentiële gasten ontmoedigen om bij jouw accommodatie te boeken.

Als eigenaar van een accommodatie is het daarom belangrijk om te zorgen voor een mobielvriendelijke website. Investeer in een responsief ontwerp dat zich aanpast aan verschillende apparaten en zorg ervoor dat jouw website gemakkelijk te navigeren is op mobiele apparaten. Op deze manier kan je jouw accommodatie laten groeien en meer gasten aantrekken.

3. Waarom vormen verouderde website een risico?

Als eigenaar is het belangrijk om de veiligheid en beveiliging van jouw website serieus te nemen. Een verouderde website kan kwetsbaar zijn voor hackers en malware, wat kan resulteren in een beveiligingslek of zelfs diefstal van gevoelige informatie.

A. Risico's op het gebied van beveiliging en veiligheid

Een verouderde website kan een groot risico vormen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Verouderde software is kwetsbaar voor hackers en malware, wat kan leiden tot een datalek of zelfs diefstal van gevoelige informatie, zoals persoonlijke gegevens of creditcardinformatie. Het is daarom belangrijk om de beveiliging van jouw website serieus te nemen en deze regelmatig te controleren op kwetsbaarheden.

B. Verschillende soorten bedreigingen en risico's

Er zijn verschillende soorten bedreigingen en risico's die jouw website kunnen treffen. Denk bijvoorbeeld aan hacking, phishing, malware of DDoS-aanvallen. Dit zijn allemaal bedreigingen die ervoor kunnen zorgen dat jouw website niet meer beschikbaar is of dat gevoelige informatie in handen van kwaadwillenden valt. Voorbeelden van websites die slachtoffer zijn geworden van hacking of phishing zijn er genoeg, zoals recentelijk nog het datalek bij de GGD.

C. Maatregelen die genomen kunnen worden

Er zijn verschillende maatregelen die je kunt nemen om jouw website veilig en beveiligd te houden. Het bijwerken van software en het implementeren van beveiligingsprotocollen zijn essentiële stappen om jouw website te beschermen tegen aanvallen. Zorg ervoor dat jouw website regelmatig wordt bijgewerkt en dat eventuele kwetsbaarheden worden gedicht. Daarnaast kan je ook overwegen om een ​​firewall of antivirussoftware te installeren om jouw website te beschermen tegen malware en andere bedreigingen.

Het is belangrijk om de veiligheid en beveiliging van jouw website serieus te nemen. Een verouderde website kan kwetsbaar zijn voor hackers en malware, wat kan resulteren in een beveiligingslek of zelfs diefstal van gevoelige informatie. Door regelmatig onderhoud en updates uit te voeren, kan je jouw website veilig en beveiligd houden en zo de reputatie van jouw Bed and Breakfast beschermen.

4. Waarom is een snelle website essentieel voor je B&B?

Een snelle laadtijd van jouw website is essentieel voor het aantrekken van nieuwe gasten en het behouden van bestaande gasten. Onderzoek toont aan dat 53% van de mobiele gebruikers een website verlaat als het meer dan 3 seconden duurt om te laden. Een trage website kan ervoor zorgen dat bezoekers elders hun boeking maken en kan ook invloed hebben op de zoekresultaten en de gebruikerservaring.

A. Belang van een snelle laadtijd voor een website

Een snelle laadtijd is essentieel voor het aantrekken van nieuwe gasten en het behouden van bestaande gasten. Als jouw website te langzaam is, kunnen bezoekers gefrustreerd raken en elders hun boeking maken. Het hebben van een snelle website is daarom essentieel om potentiële gasten te behouden en te overtuigen om bij jouw accommodatie te reserveren.

B. Voorbeelden

Verouderde websites kunnen langzamer worden door te veel ongecomprimeerde afbeeldingen of verouderde code. Dit kan ervoor zorgen dat jouw website traag laadt, waardoor bezoekers gefrustreerd raken en elders hun boeking maken. Zorg ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en dat afbeeldingen geoptimaliseerd zijn om de laadtijd te verbeteren.

C. Invloed op de zoekresultaten en gebruikerservaring

Een trage laadtijd kan niet alleen leiden tot hogere bouncepercentages, maar ook invloed hebben op de zoekresultaten en de gebruikerservaring. Google gebruikt de laadtijd als een ranking factor, wat betekent dat een trage website kan leiden tot een lagere positie in de zoekresultaten. Daarnaast kan een trage website ook een negatieve invloed hebben op de gebruikerservaring en ervoor zorgen dat bezoekers de website verlaten zonder een boeking te maken.

Als eigenaar van een Bed and Breakfast is het daarom belangrijk om de laadtijd van jouw website serieus te nemen. Investeer in een snelle hostingprovider en zorg ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en afbeeldingen geoptimaliseerd zijn. Op deze manier kan je de laadtijd van jouw website verbeteren en meer potentiële gasten aantrekken.

5. Conclusie

Een verouderde website kan een negatieve invloed hebben op het aantal boekingen en de reputatie van jouw accommodatie. Het hebben van een goede eerste indruk is essentieel om potentiële gasten te overtuigen om bij jouw accommodatie te reserveren. Een slechte gastenervaring kan leiden tot hogere bouncepercentages en klachten op beoordelingssites, wat kan resulteren in verlies van potentiële gasten. Een responsief ontwerp is belangrijk omdat meer dan de helft van de websitebezoeken tegenwoordig plaatsvindt op mobiele apparaten. Veiligheid en beveiliging zijn cruciaal omdat verouderde software kwetsbaar kan zijn voor hackers en malware. Een snelle laadtijd is essentieel voor het aantrekken en behouden van potentiële gasten.

Al het Nieuws

Wat is een OTA?
In de afgelopen jaren heeft de opkomst van online reisbureaus (OTA’s) een revolutie teweeggebracht in de reisindustrie. Voor eigenaren van vakantiehuizen, B&B’s en andere vormen van kortetermijnverhuur zijn OTA’s van onschatbare waarde gebleken voor het vergroten van de zichtbaarheid en het aantrekken van gasten. In dit artikel ontdek je wat een OTA precies is, hoe […]
Lees verder...
Hoe reageren op een negatieve online review?
Reviews helpen consumenten bij het maken van een keuze. Deze geven de potentiële klant een duidelijk beeld van je zaak. Studies tonen aan dat van de ondernemers die reageren op slechte recensies, 33% van de klanten zich bedenkt en zijn review gaat gaan aanpassen. Meer nog 34% de oorspronkelijke negatieve reviews worden verwijderd. Of een […]
Lees verder...
Waarom zijn Google reviews belangrijk?
Google reviews kunnen ondernemers een grote geloofwaardigheid boost geven zonder een euro te moeten uitgeven. Maar eerst en vooral, wat is een Google review eigenlijk? Google reviews stellen elk bedrijf in staat om zichzelf te bewijzen aan potentiële klanten. Mensen kunnen zonder gebruik te maken van een app, hun ervaring met het bedrijf online gaan […]
Lees verder...
Missie van MarketRise
Wij bieden kleinschalige accommodaties, de systemen, technieken en kennis om meer rechtstreekse reservaties te ontvangen en minder afhankelijk te zijn van OTA'S.
Bedrijf
Over ons
Contact
Vragen? Wij horen ze graag.
Contacteer ons
MarketRise | Rozenwijk 22 | 8900 Ieper - © 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram