Over ons

Jouw  accommodatie sterker maken

We zijn the new kids on the block for Hospitality Sector. Een team van IT & Marketing nerds. Ons doel is je accommodatie sterker te maken door de rendabiliteit te verhogen. Zodat er meer ruimte is voor investeringen.
Specifiek voor kleineschalige accommodaties
Gegroeid en doorgewinterd in de marketingwereld. We kennen de dynamiek en snappen de complexiteit van de sector. En weten hoe we daar tactisch op in kunnen spelen. 
Systemen, technieken & kennis
Gastenverblijven krijgen via ons toegang tot de kennis, data en technologieën die nodig zijn om nieuwe gasten aan te trekken én bestaande gasten vaker terug te zien.

Onze waarden

1

We leren van elkaar

We blijven polshoogte nemen van wat er gaande is in uw bedrijf en dat van ons - zodat we de best mogelijke marketingoplossingen kunnen leveren.

2

We zijn gepassioneerd bezig met ons vak.

We verliezen nooit het belangrijkste uit het oog: onze relatie met de klant. We slagen alleen als onze klanten slagen.

3

We zijn geweldig om mee te werken.

We houden van plezier maken, maar we zijn serieus over resultaten. We kennen ons vak, maar zijn ruimdenkend en alle ideeën zijn welkom.

4

We doen het juiste.

We raden tactieken aan die logisch zijn, ook al betekent dit minder geld op zak. Wij vinden de meest kosteneffectieve manier om uw doelen te bereiken.

5

We zijn resultaatgericht.

Puur en simpel, dat is waar wij en onze klanten het meest om geven, als het erop neer komt! Creatieve systemen zijn geweldig, maar tastbare resultaten zijn nog beter. We streven naar beide.
Missie van MarketRise
Wij bieden kleinschalige accommodaties, de systemen, technieken en kennis om meer rechtstreekse reservaties te ontvangen en minder afhankelijk te zijn van OTA'S.
Bedrijf
Over ons
Contact
Vragen? Wij horen ze graag.
Contacteer ons
MarketRise | Rozenwijk 22 | 8900 Ieper - © 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram