Over ons

MarketRise

Marketing Company With a Difference

Onze Missie

Innovatieve en Effectieve Sales- en Marketing technologie en oplossingen te bieden voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.

De kern én het uitgangspunt van MarketRise is "De Klant".

Onze waarden

1

We leren van elkaar

We blijven polshoogte nemen van wat er gaande is in uw bedrijf en dat van ons - zodat we de best mogelijke marketingoplossingen kunnen leveren.

2

We zijn gepassioneerd bezig met ons vak.

We verliezen nooit het belangrijkste uit het oog: onze relatie met de klant. We slagen alleen als onze klanten slagen.

3

We zijn geweldig om mee te werken.

We houden van plezier maken, maar we zijn serieus over resultaten. We kennen ons vak, maar zijn ruimdenkend en alle ideeën zijn welkom.

4

We doen het juiste.

We raden tactieken aan die logisch zijn, ook al betekent dit minder geld op zak. Wij vinden de meest kosteneffectieve manier om uw doelen te bereiken.

5

We zijn resultaatgericht.

Puur en simpel, dat is waar wij en onze klanten het meest om geven, als het erop neer komt! Creatieve systemen zijn geweldig, maar tastbare resultaten zijn nog beter. We streven naar beide.
Volg Ons: 
Missie van MarketRise
Innovatieve en Effectieve Sales- en Marketing technologie en oplossingen te bieden die toegankelijk zijn voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Marketing Company With A Difference.
Bedrijf
Over ons
Contact
Vragen? Wij horen ze graag.
Contacteer ons
© 2021 MarketRise | Rozenwijk 22 | 8900 Ieper 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram